HARLINGEN
Woensdag 19:00 - 20:00
Weerbaarheid | Respect | Zelfvertrouwen
Marijke Breek
TANG SOO DO
Geeft je zelfvertrouwen.
Geef je op

Voor 4 gratis lessen

Doe het nu

Lessen worden gegeven door erkende instructeurs.

Familie
TANG SOO DO
Voor de hele familie.
(vanaf 12 jaar)
Geef je op

Voor 4 gratis lessen

Doe het nu

Lessen worden gegeven door erkende instructeurs.

Banden
TANG SOO DO
Heeft verschillende banden.
Bandensysteem

Geeft de vooruitgang aan van wit naar zwart en meestergraad.

Vooruitgang

De vooruitgang staat gelijk aan de natuur. Elke kleur geeft een bepaald seizoen weer.

Team van Sport in Harlingen

5e Dan master instructeur
5e Dan master instructeur
4e Dan master instructeur

 

Sport in Harlingen is een initiatief van Tang Soo Do School Jip Kye Sohn. De lessen worden gegeven door 4 enthousiaste instructeurs. Er wordt op een respect volle manier lesgegeven, waarbij plezier voorop staat. Bij ons is het altijd mogelijke om 2 vrijblijvende proeflessen te volgen. Probeer het eens, en geef je op! 

Tang Soo Do is een traditionele vechtkunst welke uit ZuidKorea komt. Het is familie van Tae Kwon Do, hetgeen bij de meeste mensen bekender is. Beide vechtsporten hebben dezelfde achtergrond, waarbij Tae Kwon Do zich richt op wedstrijden en Tang Soo Do zicht richt op het traditionele.

Tang Soo Do is ook wel een beetje te vergelijken met Karate. Alleen bij onze verdedigingskunst hebben we ook een stukje zelfverdedigingen en wapens.

Wat brengt Tang Soo Do? Naast dat we op een respect volle manier met elkaar omgaan, leer je jezelf te verdedigingen en krijg je zelfvertrouwen.

 

Sport in Harlingen

Wil je lekker sporten in Harlingen?
Wil je iets aan je conditie doen of wil je dat uw kinderen geestelijke en lichamelijk weerbaar worden?
Dan zit je bij Sport in Harlingen goed!

Wij zijn twee enthousiaste Tang Soo Do beoefenaars, die deze kunst al ruim 25 doen. Na het behalen van onze instructeur certificaat hebben wij onze sportclub Jip Kye Sohn in 2000 opgericht. We zijn begonnen in Sneek en sinds 2005 zijn wij actief in Harlingen, en hebben al verschillende leerlingen lesgeven en hebben ook verschillende zwarte banders opgeleid. Twee hiervan zijn ook enthousiaste instructeurs geworden. Wordt lid van onze sportschool.

Sporten is nog nooit zo leuk geweest.
Via onze website kunt u zich snel en gemakkelijk opgeven voor twee gratis lessen. Iedereen kan Tang Soo Do beoefenen ongeacht leeftijd, lenigheid, lichaamsbouw of beperkingen. Een oosters gezegde luid: “een goed begin is het halve werk”. Als dit je uitgangspunt is om te beginnen met Tang Soo Do zul je zeker slagen. Wil je meer weten en lezen over Tang Soo Do? Kijk dan bij Jip Kye Sohn.

Wat heeft sport in Harlingen te bieden:
• Les door erkende en enthousiaste instructeurs.
• Lidmaatschap bij de “Tang Soo Do Bond Nederland”
• Korting voor meerdere gezinsleden.
• Een speciaal jeugdtarief.
• Sport in Harlingen doet mee met de “Jeugd Sport Fonds” Lees hier meer over het Jeugd Sport Fonds.
• Bij betaling van de contributie voor één jaar, krijg je een trainingsuniform(DoBohk) gratis!

Wordt ook lid!

Geeft je nu op en krijg niet twee gratis maar liefts 4 gratis lessen en wordt lid van onze sportclub. Verbeter je conditie, leer jezelf te verdedigen.

Heb je specifieke vragen neem contact met ons op via het contactformulier, of kijk op de website van Jip Kye Sohn.
Neem vandaag nog een verstandig besluit een geeft je nu op voor vier i.p.v. twee gratis lessen.

Over Sport in Harlingen

Over Sport in Harlingen.

 

Sport in Harlingen geeft Tang Soo Do. Tang Soo Do is Koreaans Karate. Karate is bij iedereen wel bekend, en iedereen weet eigenlijk wel dat het uit Japan komt. Bij Karate ligt de nadruk op stoot- en trap technieken. Deze worden gebruikt voor het afweren van aanvallen. Tang Soo Do komt uit Zuid Korea, en is beïnvloed door de T’ang methoden uit China. Het woord “Tang” verwijst hier ook na.

Tang Soo Do is anders. Het lijkt wel veel op Karate, maar heeft ook zelfverdedigingtechnieken. Als je gevorderd bent leer je ook met oefenwapens te trainen, zoals een lange stok, zwarte banders leren ook met mes en zwaard te trainen. Tang Soo Do is één van de oudste krijgskunsten. Het is ongeveer 2000 jaar geleden ontstaan. Tot op heden worden de technieken en filosofie gegeven zoals dat vroeger ook gebeurde.

Bij Tang Soo Do leer je jezelf te verdediging, kinderen worden lichamelijk en geestelijk weerbaar en je conditie verbetert. Het is een prettige en onspannende manier om de waan van de dag van je af te schudden. Voor de jeugd is het een mooie manier om hun energie op een leerzame en sportieve manier kwijt te raken. De jeugd leert om voor zichzelf te werken, maar ook samen met anderen te werken. Er wordt gewerkt aan hun houding, dit is in het dagelijks leven ook heel belangrijk. Hoe sterkt sta jij in je schoenen? Geef jezelf op voor 4 gratis lessen.

De lessen worden gegeven door ervaren en deskundige instructeurs. Bij de lessen zijn meestal 4 instructeurs aanwezig bij de les. Hierdoor worden de kinderen optimaal begeleid. De lessen worden op een ontspannende manier gegeven, waarbij het kind centraal staat. Je kind leert hierdoor respect, krijgt zelfvertrouwen en leert zichzelf te verdediging als dat nodig is. Tang Soo Do is geen agressieve sport. Het ontwijken van een conflict staat voorop, maar dat betekent niet dat je jezelf kunt verdedigigen als dat nodig is.

 

Sport in Harlingen.

Wilt je lekker sport in Harlingen? Wilt je iets aan je conditie doen of wil je dat uw kinderen geestelijke en lichamelijk weerbaar worden?

Dan zit je bij Sport in Harlingen goed! Wij zijn twee enthousiaste Tang Soo Do beoefenaars, die deze kunst al ruim 25 doen. Na het behalen van onze instructeurcertificaat hebben wij onze sportclub Jip Kye Sohn in 2000 opgericht.

We zijn begonnen in Sneek en sinds 2005 zijn wij actief in Harlingen, en hebben al verschillende leerlingen lesgeven en hebben ook verschillende zwarte banders en meesters opgeleid. 

 Lees meer en wordt lid van onze sportschool.

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie of heeft u

andere vragen? Vul ons

contactformulier in en wij

zullen u z.s.m. antwoord geven.                                             

 

 

  

conctactformulier

 

Lid van

De Nederlandse Tang Soo Do Bond Nederland.
Deze Bond is opgericht door Master Bauke en Marja Dijkstra.

Logo jip kye sohn

 

 

Gesponsord door

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn
Hoofd instructeurs zijn Master Bauke en Marja Dijkstra. 

Logo jip kye sohn

Lestijden

De lestijden zijn op de Woensdagavond

van 19:00 tot 20:00 uur.

In de Dojo van de Waddenhal

GEEF HIER OP VOOR 2 GRATIS LESSEN.

4 gratis lessen

Over

Trainingslocatie:

Balkland, Westerzeedijk 15, 8862 PK Harlingen

Mailadres:

info@tangsoodojks.nl

Lestijden

  • Woensdagavond
  • Volwassenen en  
  • jeugd vanaf 12 jaar
    19.00  - 20.00