Master Bauke Dijkstra

Master instructeur bij Jip Kye Sohn.

Master instructeur bij Jip Kye Sohn.

Bauke is een geboren en getogen Harlinger, een echte “ouwe seun”. Door Marja is Bauke begonnen met Tang Soo Do en hij was na de eerste les al helemaal verkocht aan Tang Soo Do. Samen met Marja heeft hij Tang Soo Do School Jip Kye Sohn opgericht. Bauke is een 4e Dan master instructeur.

In september 2000 hebben zij in Sneek een demonstratie gegeven. Verschillende hebben zich hier al opgegeven en hebben 2 proeflessen gekregen.

In september 2005 hebben zij beide examen gedaan voor de 3e Dan, en zij werden in 2006 al uitgenodigd voor de Master en Leadership clinic, en deze werd gehouden in Delft. Dit was voor hun een bijzondere gebeuren. Les krijgen van niet alleen de Grootmeester J.C. Shin, maar ook van andere Masters. Sindsdien zijn zij bij de Master en Leadership clinic geweest in Munchen, Duitsland, Athene, Griekenland, Cambridge, in Groot Brittannië en in Cardiff in Wales.

Naast zijn passie voor Tang Soo Do beheer hij ook 2 websites, namelijk www.tangsoodojks.nl. en deze website sportinharlingen.tangsoodojks.nl. Voor degene die dit interessant vinden: www.tangsoodojks.nl is gemaakt in Joomla, en www.sportinharlingen.tangsoodojks.nl in wordpress. Mocht je ook interesse hebben in een eigen website? Stuur een mail naar info@tangsoodojks.nl en wij nemen contact met je op!

Op de website van tangsoodojks.nl is ook een gedeelte voor de leden, waarzij kunnen inloggen. Hier is een online webshop van Tang Soo Do artikelen te vinden, hier kunnen zij zich afmelden voor een training, maar ook opgeven voor de evenementen die zij organiseren, zoals de jaarlijks clubwedstrijden en Tang Soo Do familiemiddag training. Deze website voldoet aan alle veiligheidseisen zoals een SSL certificaat.

Verder is Master instructeur Bauke  ook in het bezit van een geldig E.H.B.O. diploma.

Lees hier verder over Master Bauke Dijkstra

Geplaatst in Instructeurs en getagd met , , , .